Радно време служби ЈКП „Комуналпројект“ током празника

komunalprojekt

Обавештавају се грађани да ће за првомајске празнике, одређене службе имати измењено радно време.


  • Службе одржавања водовода и канализације за време празника имају редовна дежурства, а све проблеме везане за поменуту службу можете пријавити путем телефона 021/751-953.
  • Паркирање у Бачкој Паланци ће у понедељак, 01.05. и уторак 02.05. бити бесплатно.
  • Радно време пијаце остаје непромењено, а на гробљу постоји дежурна служба која ће по позиву изаћи на терен. Контакт телефон дежурне службе гробља је 064/8280-439.
  • Благајна ЈКП „Комуналпројект“ за празнике неће радити. Први радни дан након празника је среда, 03.05.2023.
  • Смеће се у понедељак, 01.05. и у уторак, 02.05. односи по редовном распореду и по новом радном времену.

Обавештавају се корисници да од 01.05. почиње да се примењује летњи распоред одношења смећа. Наиме, сакупљање комуналног отпада функционисаће по редовном недељном распореду, почевши у раним јутарњим часовима, већ од 03:00ч.

Позивамо све кориснике наше услуге одношења и депоновања комуналног отпада да у току вечери или ноћи претходног дана, у односу на недељни распоред одношења отпада, изнесу своје канте за смеће како би специјализована служба била у могућности да изврши услугу правовремено и без ометања. Овим путем честитамо свим грађанима, пословним сарадницима и својим запосленима Међународни празник рада уз настојање да у будућем периоду радимо још боље како би наша општина више напредовала и како би се створили још повољнији услови за рад.