Општинско веће предложило новог директора ЈКП „Комуналпројект“

komunalprojekt

На седници Општинског већа Општине Бачка Паланка одржаној у среду (05.10.) усвојен је предлог Решења о именовању директора Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“.

Након Јавног конкурса за избор директора комуналног предузећа, пристигла је једна пријава за ово место, а Конкурс је поновљен јер у првом кругу није било пријављених. Општинско веће предложило је Скупштини општине Бачка Паланка Решење о именовању Ђуре Шкрбића за директора ЈКП „Комуналпројект“-а.

„На основу спроведеног изборног поступка , у складу са чланом 40. став 3. Закона о јавним предузећима („Службени гласник Републике Србије“ бр. 15/2016 и 88/2019) Комисија је на седници одржаној 30.септембра 2022. године, утврдила резултат за кандидата и на основу члана 41. став 1. саставила ранг листу кандидата који је са најбољим резултатом испунио мерила за избор директора Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“ Бачка Паланка и то:

1. Ђуро Шкрбић из Бачке Паланке, улица Кумановска бр.88, кога је
Комисија оценила са оценом 3 (три)“, наводи се у предлогу Решења.

Ђуро Шкрбић је дипломирани менаџер из Бачке Паланке који тренутно обавља функцију извршног директора у ЈКП „Комуналпројект“. Ово решење упућује се Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.