Како ће функционисати подела средства за дезинфекцију у Бачкој Паланци?

ЈКП „Комуналпројект“ јуче (03.04.) је кренуо са поделом дезинфекционог средства по свим месним заједницама у општини Бачка Паланка.

Свакој месној заједници испоручена је цистерна, а грађани могу да узму максимално пет литара по особи. Неопходно је да грађани понесу своју амбалажу. У четири месне заједнице у Бачкој Паланци грађани су већ јуче могли да преузму дезинфекционо средство, а са поделом се наставља од понедељка.

На цистернама су постављена упуства за коришћење овог средства.

Месна заједница „Братство“

Цистерна са средством за дезинфекцију смештена је у двориште Месне заједнице у Улици 20. октобар 64. Грађани средство могу да преузму од понедељка до петка од 07:00 до 16:00 часова.

Месна заједница „Дунав“

Цистерна са средством за дезинфекцију смештена је у дворишту Месне заједнице у улици Иве Лоле Рибара 25. Грађани средство могу да преузму свакодневно док не траје полицијски час. Од понедељка до петка цео дан до 17:00 часова, и суботом до 13:00 часова.

Месна заједница „Центар“

Цистерна са средством за дезинфекцију смештена је испред канцеларија Месне заједнице у улици Цара Лазара 45. Грађани средство могу да преузму свакодневно док не траје полицијски час. Од понедељка до петка цео дан до 17:00 часова, и суботом до 13:00 часова.

Месна заједница „Стари град“

Цистерна са средством за дезинфекцију смештена је на паркингу испред Месне заједнице у улици Краља Петра И 83. Грађани средство могу да преузму свакодневно док не траје полицијски час. Од понедељка до петка цео дан до 17:00 часова, и суботом до 13:00 часова.