Више термина за заказивање сахрана

Обзиром да ЈКП „Комуналпројект“ свакодневно ослушкује жеље и коментаре својих корисника схватили смо да одређеном броју корисника не одговарају тренутни термини за заказвање и одржавање сахрана, пре свега из сеоских месних заједница. Чињеница да је ЈКП „Комуналпројект“  у складу са Законом преузео надлежности у свим насељеним местима трудимо се да испунимо све своје обавезе према корисницима.

Осврћући се на поменуту ситуацију донели смо одлуку о измењеним терминима сахрањивања, тачније, о летњим и зимским терминима заказивања и одржавања сахрана како на градском, тако и на месним гробљима.

То подразумева да од 22.11.2018. сахране могу да се заказују и одржавају у зимском периоду (01.11. – 30.03.) од 12:00 до 15:00, што значи да имамо минумум 4 термина дневно, а у летњем периоду (01.04. – 31.10.) од 13:00 до 17:00, што значи да ћемо имати минимум 5 термина дневно. Сахране ће се заказивати редом.

На овај начин желели смо да изађемо у сусрет својим корисницима, а да и даље несметано обављамо посао.

ЈКП „Комуналпројект“ ће свакодневно радити на побољшању услуге, али и самог квалитета у обављању свих делатности које су нам поверене, јер је наш крајњи циљ задовољан корисник.

 

Тамара Пилиповић

Стр. сар. за медије и

односе са потрошачима

ЈКП „Комуналпројект“