Радови ЈКП „Комуналпројект“ – а у пуном јеку

Свако ко ових дана пролази нашом општином могао је да примети радове на више локација.

ЈКП „Комуналпројект“ по плану и програму за 2017. годину ради на више фронтова. У току су радови у граду, али и у насељеним местима општине Бачка Паланка.

Ових дана завршава се нови бунар у Силбашу, чија је вредност око 15 милиона динара. Овом инвестицијом Силбаш добија стабилизовано водоснабдевање.

бунар у Силбашу

 

 

 

Дегазатор у Парагама је у фази постављања и завршетак радова се очекује у току следеће недеље. Такође се интензивно ради на бунару у Обровцу, тачније завршава се бунарски шахт, а када се заврше радови Обровац ће имати појачан капацитет и стабилно водоснабдевање. Недавно су завршене и репарације еко чесми, тако да су сада све еко чесме у насељеним местима у функцији. У току је израда пројектне документације за реконструкцију водоводне мреже у Челареву у Улици Иве Лоле Рибара у дужини од 800 метара, а у плану су и радови на реконструкцији водоводне мреже у Деспотову у дужини од 1,5 километар.

реконструкција водоводне мреже

 

Реконструкција водоводне мреже у Улици Цара Лазара у дужини од 1 километра се ближи крају, док се припрема терен за реконструкцију у Улици Светозара Милетића у дужини од 580 метара. У Челаревској улици, као и у Староградској треба да отпочну радови, такође, на реконструкцији водоводне мреже укупне дужине око 300 метара. На основу пројекта Општине Бачка Паланка, а у сарадњи са истом, у ромском насељу Черга треба да отпочне изградња канализационе и водоводне мреже, а у Шафариковој улици ка Багремари радиће се доградња канализационе мреже у дужини од око 300 метара и на тај начин решиће се проблем отпадних вода објеката у Багремари.

Набројани радови су само део онога што ЈКП „Комуналпројект“ има у плану за 2017. годину, а овим радовима желимо да унапредимо пословање, смањимо губитке на мрежи, али пре свега да са нашим корисницима остваримо бољу сарадњу и да им пружимо најбољу услугу.

 

 

 

 

 

 

ЈКП „Комуналпројект“