Украс или ругло Бачке Паланке – избор је наш

Како смо у претходном периоду започели пролећну садњу грађани Бачке Паланке, али и околних насељених места, изразили су своје задовољство поводом улепшавања наше општине. Обзиром да је Бачка Паланка велика општина постоји много локалитета који су украшени разним врстама цвећа и зеленила који не могу у потпуности бити исконтролисани од стране ЈКП „Комуналпројект“ -а. Више пута смо апеловали на грађане да чувају и не уништавају засађено цвеће, јер сви желимо да наша општина буде уређена. Овог пролећа нисмо имали већих проблема што се тиче самог одржавања, али и опстанка засаде, што значи да грађани препознају рад ЈКП „Комуналпројект“ -а.

Јуче, око 06:30, радници који су кренули да заливају цветне саднице у главној улици затекли су непријатан призор. Из жардињера цвеће је ишчупано, жардињере поломљене, а цвеће бачено по улици. Јасно је да је у питању људски фактор. На жалост, ово се понавља из године у годину и оставља ружну слику као потврду да постоје и они несавесни грађани који су спремни на овакво дело. Да ли ће цветне жардињере бити украс или ругло наше општине зависи искључиво од нас самих, јер уколико не будемо чували оно што имамо, шта је то што нам преостаје?

 

ЈКП „Комуналпројект“ још једном апелује на грађане да чувамо оно што је наше, а нашу општину чини лепшом.

Служба „Зеленило“ вредно ради на отклањању настале штете и засади нових садница. Већ у току јучерашњег дана цветне жардињере су поправљене, а нове саднице цвећа украшавају наш град.

 

ЈКП „Комуналпројект“