Апел потрошачима да рационално троше воду

Из ЈКП „Комуналпројект“ – а апелују на грађане да обрате пажњу на потрошњу воде која је у овим данима на нивоу просечне летње потрошње, што није карактеристично за овај период.

Актуелна проблематика са ниским температурама проузроковала је, сем проблема са инсталацијама и водомерима, такође и проблеме са енормно великом потрошњом воде.

Са Фабрике воде достављене су информације да су и дневна и ноћна потрошња изузетно повећане. Апелујемо на грађане да се понесу савесно и да, уолико примете кварове на мрежи или водоводним прикључцима, реагују што пре.

Овим путем желимо и да обавестимо наше корисике да овај месец неће бити редовног очитавања индивидуалних водомера домаћинстава због неповољних временских услова, али исто тако и због бројних пуцања водомера и кварова на мрежи. У овом обрачунском периоду свим домаћинствима, који сами не јаве стање, биће фактурисана аконтација и на тај начин ће се вршити фактурисање све до следећег очитавања.

Још једном подсећамо да све кварове, што на градској мрежи, што на самом водоводном прикључку, у најкраћем могућем року, јавите нашим диспечерима на контакт телефон 021 751 953 како бисмо могли што пре да реагујемо.