Радно време за Првомајске празнике

Поштовани суграђани,

Овим путем желимо да вас обавестимо да за првомајске празнике одређене службе ЈКП „Комуналпројект“ -а имају измењено радно време.

Одношење смећа за време трајања празника одвијаће се без промењених термина, што значи да ћемо прикупљти смеће по редовном распореду.

Службе одржавање водоводне и канализационе мреже за време празника имају дежурне екипе које су спремне да по позиву изађу на терен. Хитне интервенције на водоводу и канализацији можете да пријавите на број телефона 021 751 953.

Паркинг служба за време празника неће наплаћивати своје услуге, што значи да ћеу понедељак и уторак паркирање у Бачкој Паланци бити бесплатно.

Радно време пијаце остаје непромењено, док ће на гробљу бити дежурна екипа која ће, такође, по позиву бити спремна за излазак на терен.

Благајна ЈКП „Комуналпројект“ -а за празнике нећерадити.

Први радни дан након празника је среда 03.05.

ЈКП „Комуналпројект“ овим путем жели свим грађанима, пословним сарадницима и својим запосленима да честита Међународни празник рада уз настојање да у будућем периоду радимо још боље како би наша Општина више напредовала и како би се створили још повољнији услови за рад.

ЈКП „Комуналпројект“